De spannende tijd voor 5 december: Komt Sint Nicolaas?

En zo ja, wanneer? Ook bij ons op school? Hebben de kinderen of de TSO-medewerkers nog wensen? Zijn er nog viltstiften en kleurpotloden? Hoe staat het met de ballenvoorraad? En wat zijn de nieuwe speelgoedhypes?


LEES VERDER

Uitleg over de juiste aanpak van het Ministerie van Financiën

In onze zoektocht naar duidelijkheid over de vrijwilligersvergoedingen hebben we contact gezocht met het Ministerie van Financiën en het Handboek Loonheffingen 2014 van de Belastingdienst nog eens nageslagen.


LEES VERDER

Tweede Kamerlid Michel Rog over de naheffing door de Belastingdienst

Op 12 november 2014 ben ik op bezoek geweest bij het Tweede Kamerlid Michel Rog van het CDA, een van de Kamerleden die een 9-tal Kamervragen heeft gesteld naar aanleiding van de naheffing door de Belastingdienst.


LEES VERDER

De drukke maand december

Iedereen die werkzaam is op een basisschool zal moeten beamen dat de maand december een hectische maand is met Sint Nicolaas, Kerstmis en de Kerst- of Nieuwjaarslunch.


LEES VERDER

Functioneringsgesprekken met de tso-medewerkers

Op onze tso houden wij 1 maal per jaar met elke medewerker een functioneringsgesprek. Deze gesprekken worden voorbereid en gehouden door de coördinator.


LEES VERDER

Relaxt ruzies oplossen in 5 stappen

Ruzie maken hoort bij de ontwikkeling van kinderen. Je zult er tijdens het overblijven regelmatig mee te maken hebben. Van ruzies leren kinderen.


LEES VERDER

Jij hebt niets over mij te zeggen, je bent mijn juf niet

Daar sta je dan. Je hebt net gevraagd aan Dylan of hij wil stoppen met het gooien van de bal tegen het raam. Je krijgt alleen een grote mond.


LEES VERDER